Logo Espai Shiatsu
Espai de Shiatsu
 

Grup de Entrenament per a Terapeutes 2007-08


“Una norma de oro a seguir es que quien cura es el terapeuta, no la escuela o la técnica, sino su actitud, su capacidad de entrega a la vida y de lograr la confianza de los demás, su esencia, y no otra cosa. Claro que las técnicas son caminos, pero hay un momento en que se hace necesario soltarlas.
Fes Click
Cuando entramos a los desiertos de los trabajos profundos tenemos que quedarnos solos, contando únicamente con nuestros propios recursos. Y los medios son también las limitaciones, la desconfianza. Esos son los recursos que el terapeuta debe usar y el paciente utilizar como una brújula. Esto no se dice, se siente, se transmite con la presencia.”

Guillermo Borja: “La locura lo cura. Manifiesto psicoterapéutico”.


Volem reprendre el nostre grup per a terapeutes amb aquest text de Guillermo Borja, terapeuta excepcional, que recull de manera immillorable la nostre idea, el nostre desig de fer teràpia, del tipus que sigui.
Desprès de la experiència de l'any passat, obrim portes i deixem que el projecte inicial Teràpia per a Terapeutes evolucioni, transformant-se en Grup d'Entrenament per a terapeutes. Un espai al que no només pots fer teràpia individual en grup, i tractar temes tècnics de treball corporal, sinó al que també es presentin temes de treball en grup, disparadors de patrons personals, que ens posin en contacte amb aspectes poc il·luminats i interessants de nosaltres mateixos. Un lloc, també, en el que es puguin fer pràctiques en directe, treballant amb altres companys els conflictes que ells presenten, fent que el feed-back terapèutic arribi no només a qui presenta el conflicte, també al terapeuta-practicant que se'n ocupa d'aquest. Un lloc on entrenar-nos per ser nosaltres, i ser nosaltres per ser terapeutes.

La idea es formar un grup de terapeutes que no passi les 10 persones, per veure'ns un divendres al mes, durant tres hores i mitja: De 17h a 20:30h.

Els responsables som l'Emili Pulido i la Cristina Hernando

Cristina Hernando és terapeuta de Shiatsu i Moviment des de 1994, i professora a l'Escola de Shiatsu i Moviment de Barcelona des de 1999, on fa classes de 2º i 3º nivell. També col·labora amb la terapeuta de gestalt Trini Torner en el desenvolupament de grups de teràpia a través del moviment.

Emili Pulido es terapeuta de Shiatsu i Moviment i Terapeuta Gestalt per l'Institut Gestalt de Barcelona. Es actor, y té una amplia formació en tècniques teatrals, corporals i de grup.

AGENDA 07-08

26 octubre
23 novembre
14 diciembre
18 gener

15 febrer
14 març
18 abril
23 maig
6 juny

Juliol Vacances

Espai grupal

Qui som?

Shiatsu

Gestalt

BOUFFON

Grups i Tallers

Com arribar

Links

Contacta

 

670 267 838 / 606 996 955

shiatsu@emilipulido.cat