Logo Espai Shiatsu
Espai de Shiatsu
 

Taller d' Entrenament per a Terapeutes


Del 2008 al 2009, un moviment clau, potser.
La por es per tot arreu. No la podem deixar de veure.
I el terapeuta al bell mig, com tots.
L'any passat ho apuntava penjant el criptograma i en aquest insisteixo i encara veig al practicant de Shiatsu mes clarament com al pinzell xinès (Yu)

   
Pels xinesos la bellesa artística d'una paraula escrita es exactament igual a la bellesa d'una pintura.
Les paraules i les pintures fan servir la mateixa eina per ser creades: el pinzell.
El pinzell permet a qui escriu cal·ligrafia aconseguir línies primes o gruixudes, rectes o corbes, crear punts o gotes i tota la gamma d'efectes de la escriptura clàssica.
   


Sobre el rastre dels anys passats al Grup d'Entrenament, ens movem per la vivència de ser terapeuta per explorar el propi ser. Mirem el terapeuta que volem ser per ajudar a veure la persona que som.
A la vegada alliberem dubtes, ens permetem preguntar el que no sabem, aclarir el que no recordem o no varem entendre al estudiar, compartim el que sembla difícil o supervisem el que estem fent dia a dia.
Aquest any el canvi es deixar la idea que perseguíem de Grup. Volem canviar-ho, tornem al concepte de taller, i deixem la falera per crear un "grup", per comportar-nos com un grup, per estar en grup, aprofitant-lo com a tal, sense que sigui lo determinant.
I re-explorar el concepte de taller, on anaven els artesans a fer d'aprenents, on es barreja experiència, excelència, tradició i art.

Espai grupal

La idea torna a ser formar un grup de terapeutes de no més de 10 persones, per veure'ns un divendres al mes, tres hores i mitja: De 17h a 20:30h.

Els responsables som
l'Emili Pulido i la Cristina Hernando

Cristina Hernando: Master Teacher de Shiatsu i Moviment, terapeuta des de 1994, i professora a l'Escola de Shiatsu i Moviment de Barcelona. Actualment Investiga la TCI

Emili Pulido : Senior Practitioner de Shiatsu i Moviment i Terapeuta Gestalt. Ha fet d'actor, y té una amplia formació en tècniques teatrals, corporals i de grup. Iniciat al Programa SAT.

 

AGENDA 08-09

21 novembre
12 desembre
23 gener
20 febrer
20 ó 27 març
17 abril
22 maig
12 juny
10 juliol


Qui som?

Shiatsu

Gestalt

BOUFFON

Grups i Tallers

Com arribar

Links

Contacta

 

670 267 838 / 606 996 955

shiatsu@emilipulido.cat