Logo Espai Shiatsu
Espai de Shiatsu
 

Taller d' Entrenament per a Terapeutes

Aquest es el nové any 2014-15.
El camí ha sigut dolç i refrescant, encoratjador.
Seguim experimentant amb la experiència cada cop més arrelada, més integrada, i mes oberta al canvi.
Sentim el recolzament de les sessions viscudes, confiem en el deixar anar, el provar, investigar, el deixar sentir.
El mirar al grup, escoltar-lo, permetre que ens aculli.
Aprendre de cadascú. Creixer tots junts

   
     


Sobre l'aprenentatje dels anys passats al Taller d'Entrenament, gaudim d'un espai segur on poder posar-nos en dubte com a professionals i com a persones.
Atenem el personatge de Terapeuta que es pot haver tornat rígid, insegur, manipulador o complaent, distorsionat per les pors, l'orgull, o les dificultats de la persona que es.

Obrim un lloc de estudi, un lloc de consulta, un lloc de autoafirmació, tant per a treballadors experimentats com per a novells o estudiants d'últim curs.
En base en el aqui i ara, atendrem casos puntuals amb clients, dificultats generals, qüestions teóriques, i llençarem disparadors comuns per treball en grup. Farem servir eines del shiatsu com de la gestalt, el teatre o les constelacions. Sempre focalitzant en el creixement personal, en mantenir agil, elàstica i conscient la eina principal que som nosaltres mateixos.

Textes i referències d'altres anys: 2009, 2008, 2006


Espai grupal

La idea torna a ser formar un grup de terapeutes de no més de 10 persones, per veure'ns un divendres al mes, tres hores i mitja: De 17h a 20:30h.

Els responsables som
l'Emili Pulido i la Cristina Hernando

Cristina Hernando: Master Teacher de Shiatsu i Moviment, terapeuta des de 1994, i professora i cap d'estudis a l'Escola de Shiatsu i Moviment de Barcelona.

Emili Pulido : Senior Practitioner de Shiatsu i Moviment i Terapeuta Gestalt. Ha fet d'actor, y té una amplia formació en tècniques teatrals, corporals i de grup. Creix dins el SAT.

 

AGENDA
2014-15
(elaborant-la)
octubre
novmbre
desmbre

gener
febrer
març
abril
maig
juny


Qui som?

Shiatsu

Gestalt

BOUFFON

Grups i Tallers

Com arribar

Links

Contacta

 

670 267 838 / 606 996 955

shiatsu@emilipulido.cat